• dun haar kaal worden

Dunner haar? Dit helpt!

Voor iedereen met haar dat dunner wordt is dit een uitkomst. 

Geef nog niet op! Alleen omdat je haar dun is of dunner wordt, betekent het nog niet dat de tondeuze moet pakken. Nog niet. Haarverzorgingsproducten worden steeds beter, en zijn er om de aanschaf van de tondeuze nog even uit te stellen: hier is onze aanrader voor als je haar niet meer zo dik is als vroeger: voor als je meer volume, textuur en dikte kan gebruiken.

Oh, en even voor de zekerheid: elke man (en heel veel vrouwen) zal zijn hele leven lang haaruitval ervaren. Doe jezelf dus een plezier en schakel over op de beste verzorgingsproducten om haaruitval tegen uit te stellen, te verminderen of zelfs tegen te gaan.

Balance Energy Serum – directe haarsterkte en verankering.
Dit klinisch bewezen product met gepatenteerde formule versterkt het haar en de verankering en maakt dun haar sterker. Gebruik het 3 keer per week. Het speciale Energizing Complex met cafeïne, biotine, laurinezuur en vitaminen vergroot de toevoer van voedingsstoffen naar het haar en maakt dun haar sterker.

Een serum? Hoe dan?
Was het haar met shampoo. Vervolgens 2 of 3 pipetten, rechtstreeks aanbrengen op de hoofdhuid en meteen met de duim in het haar en de hoofdhuid inmasseren. Nadat het gelijkmatig is aangebracht, de hoofdhuid stimuleren door middel van de Energy Massage. Dit vergroot de bloeddoorstroming en activeert de ingrediënten, zodat ze effectiever doordringen in de hoofdhuid. Niet uitspoelen. 3 maal per week gebruiken; bij acuut haarverlies dagelijks gebruiken. Voor optimale resultaten de Balance Shampoo gebruiken om de hoofdhuid voor te bereiden.

Vraag je stylist in onze salon om een proefbehandeling: je zult direct verschil voelen!