Gel Forte Sebastian Professional Hair Gel Salon Amsterdam LysandroCicilia hairstyles kapper Amsterdam

Gel Forte – Extra Hold

Glinsterende Sterke Hold zonder Kleverigheid

Als je nog geen gel gevonden hebt waar jij met je haar jouw stijl-statement mee kan maken, zoek niet verder: Dé gel die zowel de favoriet is backstage bij de modeshows als bij ons in de salon is Sebastian Professional’s Gel Forte. Deze haar styling gel heeft uit de tube een prachtige parelmeorglans, geeft een sterke hold, maar plakt absoluut niet en wordt ook niet hard in het haar. De perfecte gel waarmee je jouw eigen haarstijl kunt beeldhouwen.

Sebastian’s Gel Forte is in principe perfect voor alle haarsoorten. Maar als je haar korter is, heb je meer ‘hold’ nodig om het in model te houden. De sterkere gel zorgt er voor dat je jouw stijl vast kan houden, zonder de textuur van je haar te beschadigen. Je brengt gewoon een kleine hoeveelheid Gel Forte aan op handdoekdroog haar. Even je vingers gebruiken of een kam om het haar in model te brengen. Klaar!

Draag je een meer klassiek herenkapsel, bijvoorbeeld met scheiding of een kuif? Dan kun je met Gel Forte verschillende kanten op. Neem een kleine gel op je vingers. Wrijf het door handdoekdroog of droog haar en kam je haar vervolgens in de scheiding. Draag je met een lok of kuif? Dan heb je zeker dit product nodig! Breng je gel opnieuw aan via je vingers op het haar, föhn het eventueel droog en fixeer je lok vervolgens met opnieuw een beetje Gel Forte.