Trend alert: Pony met Middenscheiding

Een pony is al jaren heel hip, en bij veel gezichtsvormen staat het prachtig. Tijdens de laatste paar modeweken in New York, Paris, Londen en in Milaan viel ons één ding op: de pony mét middenscheiding. Niet alleen op de catwalk maar zeker ook op straat is deze look meer en meer te zien. Een beetje een nieuwe look van een jaren negentig trend

Pony met middenschieding
Een middenscheiding met pony en lang los haar, staat dat jou ook? Toch begrijpen wij dat het soms lastig kan zijn om je pony leuk (of anders) te stylen. Vandaar deze post met heb leuke ideetjes en inspiratie voor als je een pony overweegt, maar niet zo’n ouderwetse strakke rechte pony wilt laten knippen.

Het is belangrijk dat je de juiste pony laat knippen. Bij ieder gezichtsvorm staat namelijk een andere pony het beste. Zo komt jouw gezicht goed uit en laat je jouw sterkte punten juist naar voren komen of camoufleer je de mindere kanten.

De schuine pony look
Het belangrijkste wat je moet onthouden bij een schuine pony is dat je dan een langere pony nodig hebt. Er bestaat reeds een artikel dat beschrijft hoe je een pony moet knippen. Je kan het hier vinden.

Je zal misschien merken dat je wat styling product nodig hebt om het kapsel dat je wil tot stand te brengen en om de pony zijdelings te houden of misschien zal je gewoonweg de pony moeten droog föhnen in de richting die jij wil. Véél van die kapsels doen de pony aan één kant om die achter een oor te stoppen, dus denk daaraan bij het knippen.

Delen? Tuurlijk!
Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+


Jij wil toch ook deze look? Wil je advies of direct een afspraak bij misschien wel de beste kapper van Amsterdam? Klik op de button hieronder en maak die afspraak, of vraag een vrijblijvend haarconsult aan van 15 minuten.

Dit vind je misschien ook leuk:

Balayage – foto’s, inspiratie en alle informatie.

Alles over de haarkleur trend van nu: Balayage.

Trend alert: Gombre – grey ombre.

Granny hair: grey Ombre: inspiratie en tips.