• silver shampoo zilver kapper amsterdam

Hoe hou je je platina blonde haar mooi?

Favoriete shampoo voor een ijzig koele look.

Die mooie platina blonde kleur heb je natuurlijk van je favoriete kapper, maar hoe hou je ‘m mooi? Af en toe wassen met silver shampoo. Wij geven de voorkeur aan de shampoo van System Professional.

Welk resultaat mag je verwachten?
Frisse tinten en verminderde warmte voor blond haar.

Voor wie is het?
Voor blond of grijs haar, of grijs gekleurd haar dat gekleurd, natuurlijk of opgelicht is. Je wilt geen warmte in je blond, of geel op grijs haar zien. Je wilt je highlights houden in koele zandkleur.

Wat doet silver shampoo
Antigeel effect voor grijs haar bij regelmatig gebruik. De blauwe pigmenten in het product neutraliseren gele/oranje pigmenten in het haar en houden de tinten gelijkmatig en fris. Regelmatig gebruik intensiveert het effect. Een geavanceerd verzorgingssysteem laat het haar zacht aanvoelen en houdt het makkelijker doorkambaar.

Hoe gebruik je zilvershampoo?
Gelijkmatig door vochtig haar heen werken met de Shampoo Relax Massage. Handschoenen gebruiken om vlekken op de handen te voorkomen. Voor een intens effect 2 minuten in laten trekken. Grondig uitspoelen. Regelmatig gebruik intensiveert het effect. Als het gewenste kleureffect is bereikt, afwisselen met een geschikte shampoo van System Professional om overpigmentatie te vermijden.

Beschikbaar formaat: 250ml. Te koop in de salon.