Iedere Dag Insta-waardig Haar. 

Met de GHD Air Hair Föhn kan jouw haar altijd goed zitten.

De 95-jarige mode-icoon Iris Apfel heeft eens gezegd: “If your hair is done properly and you’re wearing good shoes, you can get away with anything.”  We vroegen Lysandro of het klopt dat je met de juiste schoenen en goed haar overal mee weg kunt komen.

Insta-waardig haar, vraagt om styling: iedere dag. 
Lysandro begint met vertellen dat niemand ‘vanzelf’  mooi haar heeft. Er zijn allerlei zaken die de kapper voor je kan doen. In-salon treatments, of een Keratine behandeling helpen enorm bij het krijgen van maandeling mooi haar. Maar styling in de ochtend blijft nodig, en daar hoort het föhnen van het haar bij. “Ik heb al heel wat klanten die vroeger nooit hun haar zelf föhnen aan dit dagelijkse ritueel gekregen, en met een goede föhn, beschadig je je haar niet, ben je met een paar minuutjes al klaar en zit je haar de hele dag geweldig.”

“Mooi haar, iedere dag, gaat niet vanzelf”  – Lysandro

Als een klant een nieuwe föhn nodig heeft en bij mij in de salon komt, dan raadt Lysandro eigenlijk altijd de GHD Air Föhn aan, “daar zijn we allemaal een beetje verliefd op, in de salon.”  Ook als je haast hebt, maak je met de GHD Air Hair Dryer je haren vliegensvlug droog. Dit dankzij het hoge vermogen van de föhn. Je kiest uit drie temperatuurstanden en twee blaassnelheden. Zo is er voor ieder haartype de juiste instelling. Voor dun haar voldoet een lage stand. Heb je een dikke bos haar, dan kies je voor een snelle blaasststand en een hoge temperatuur. Over pluizige, statische haren hoef je je geen zorgen te maken; deze föhn beschikt over ionische technologie. Is je haar droog, dan fixeer je als laatste stap je kapsel met de koude blaasstand.

“Het is een fabel dat je haar iedere dag föhnen zou kunnen leiden tot beschadiging door extreme warmte”  – Lysandro

GHD Air Hair Fohn blow dryer Kapper Amsterdam

De GHD Air dryer heeft een ‘intelligente warmtecontrole’, waardoor je haar niet wordt blootgesteld aan te warme temperaturen. Zijn 2100 Watt motor geeft hem meer stroom dan een normale haardroger, terwijl zijn vorm zorgt voor een snellere droging. De GHD lucht droogt je haar niet alleen, maar maakt gebruik van de geavanceerde ion-technologie om een zachter en glanzender resultaat en veel minder pluizen te krijgen.  Klinkt allemaal heel technisch, maar je ziet het resultaat meteen in je lokken terug. Geen klitten, geen doffe kleur, geen pluis, maar wel jouw natuurlijke glans, alsof je net van de kapper komt.

“Door een goede föhn te gebruiken voorkom je statisch en uitgedroogd haar.” – Lysandro

Daarnaast blaast deze goede föhn het haar veel sneller droog. Bekijk bijvoorbeeld eens onze föhns van CHI. Hiermee droog je het haar door de keramische warmte veel sneller dan met een traditionele föhn. Daarnaast gebruiken deze föhns negatieve ionen waardoor het haar na het föhnen glad en glanzend is.

Sorry, wat zei je? 
Nog een irritant punt aan veel andere föhns: het geluid. Zal je vriend ook heel blij mee zijn. Zonder te veel op de techniek in te gaan, het komt erop neer dat-ie een stuk stiller is dan andere haardrogers en je tijdens het föhnen nog een gesprek met iemand kunt voeren of bijvoorbeeld Eurovision op de achtergrond kan horen. Wel zo gezellig.

In de salon hebben we vaak wel enkele verschillende föhns op voorraad, het voordeel: je kunt de droger zelf even proberen, en je stylist zal je goed kunnen adviseren over wat voor soort blow dryer het beste bij je haar past: er zin dure en er zijn voordeligere versies, en niet elk haar heeft een sterke, snelle (en vaak wat duurdere) föhn nodig.  Dus voordat je een nieuwe blow dryer aanschaft, kom langs bij ons en vraag je hairstylist om advies.

De GHD Air Hair Blow Dryer is bij LysandroCicilia hairstyles te koop.