Lang Haar: De Feiten

  Dit weten alle vrouwen met lang haar.

  1. Haaruitval
  Iedereen verliest haar. Ieder dag. Maar als je lang haar hebt, dan merk je dit als geen ander: iedere dag, heel veel lange haren die je verliest, op je borstel, de bank, in de auto: je merkt het overal. Haren verlies je dagelijks.

  2. Veel tijd
  Lang haar vergt (veel) meer tijd. Wassen, drogen, kammen en stylen: je hebt meer tijd nodig met lang haar. Net als je kapper trouwens. Goede producten zijn noodzakelijk, niet alleen om je haar in goede conditie te houden, maar ook om het handelbaar te houden.

  3. Eten in je haar, haar in je eten.
  Nouvelle cuissine? Bij het verliezen van je de nodige haren (zie punt 1) zul je ook soms je haar terugvinden in de soep. Fusion Kitchen?

  4. Noodzaak: de haardroger
  Lang haar zonder föhn? Eigenlijk ondenkbaar!  Je hebt al meer tijd nodig om te stylen, maar zonder een goede droger wordt mooi lang haar eigenlijk wel heel lastig.

  5. Lang haar in bed
  Tuurlijk!  In films ziet lang haar tijdens een bedscène er altijd erg mooi en vooral sexy uit, maar in de praktijk kan lang haar in bed best lastig zijn. Opsteken dan maar?

  6. Meer warmte in de zomer
  Lekker warm in de winter, die lange lokken, maar in de zomer, als het boven de 25º is buiten, is je lange haar als een warme sjaal om je hoofd. Een verkoelende tonic kan dan wonderen doen.