LuxeOil System Professional 

Argan-, amandel- en jojoba-olie voor een luxueuze make-over voor je haar.

Als één van de weinige salons in Nederland, en voor Amsterdam Centrum exclusief in onze salon verkrijgbaar: System Professional LuxeOil. De eerste hoog presterende verzorgingslijn op basis van 3 heerlijke oliën die een werkelijk rijkere ervaring biedt, voor jou en jouw haar.

De productlijn is ontwikkeld om, samen met onze andere verzorgingslijnen, deel uit te maken van een gepersonaliseerd verzorgingssysteem. De lijn revitaliseert en verrijkt het haar, voorziet het van voeding en houdt het energiek. EnergyCode™ Complex, gecombineerd met argan-, amandel- en jojoba-olie, geeft een directe luxueuze make-over voor het haar, transformerende resultaten op de lange termijn en een ongeëvenaard haargevoel.

Het iconische parfum van LuxeOil met de rijke, kruidige, bloemige compositie geeft het haar een uiterst verleidelijke geur. Het parfum heeft een warm hart met de aantrekkingskracht van osmanthus, lelietjes-van-dalen en tonkaboon, op een houtachtige basis van muskus en amber, met frisse aspecten van grapefruit, abrikoos en specerijen.

LuxeOil Cream Elixer
Cream Elixir zorgt voor een gladde finish, maakt het haar superzacht en weelderig en is de ideale voorbereiding op het föhnen, voor vitaal, soepel vallend haar, vol energie.

LuxeOil Emulsion (de salonbehandeling)
LuxeOil Emulsion zorgt voor goed opneembaar keratineherstel om de haarvezel diepgaand te regenereren en het haar langdurig soepel te maken, zonder te verzwaren. Zelfs geschikt voor fijner haar. Het haar oogt en voelt glanzend en gezond.

Drie natuurlijke oliën
Natuurlijke oliën worden al generaties lang in haar- en huid- verzorging gebruikt om te voeden, herstellen en hydrateren. Arganolie voedt, amandelolie hydrateert zonder te verzwa- ren en jojoba-olie herstelt het haar, vooral de kwetsbare en droge punten. Het haar is verrijkt, intensief gehydrateerd en heeft een heerlijke, exotische geur. In de LuxeOil lijn combineert System Professional deze drie voedende oliën op wetenschappelijke en perfect synergetische wijze met uiterst effectieve lipiden, om het haar te verrijken en diepgaand te verzorgen.

Arganolie LuxeOil ArganolieArganolie, in onze salon beter bekend als het “vloeibare goud”, staat bekend om zijn voedende en cosmetische kwaliteiten.

Amandelolie

Amandelolie Kapper Amsterdam Lysandrocicilia hairstylesAmandelolie heeft een superieure hydraterende werking en een lichtgewicht structuur.

Jojoba-olie

Jojoba olie Luxoil System ProfessionalJojoba-olie is beroemd om zijn cosmetische waarde en is bijzonder geschikt voor het voeden en herstellen van droge haarpunten.

Lysandro: “Deze combinatie van de nieuwe hoogpresterende LuxeOil zorgt voor onweerstaanbaar haar. Het haar voelt en oogt veel gezonder aan. Dit zou wel eens mijn nieuwe favoriete product kunnen zijn”.

EnergyCode Mapping
Wetenschappers van System Professional hebben ontdekt dat elke individuele haar anders is en een eigen energieprofiel heeft dat uniek is voor elk persoon, net als een vingerafdruk. Dit profiel is een combinatie van verschillende factoren, waaronder erfelijkheid en milieu. Daarom heeft System Professional EnergyCode Mapping geïntroduceerd, een gepatenteerde diagnose methode die het haar en de hoofdhuid analyseert. Deskundigen van System Professional kunnen hiermee het unieke energieprofiel van elk individu bepalen en een ultra-gepersonaliseerd haarverzorgingsysteem adviseren. De producten van LuxeOil komen al in 20% van alle codes voor, maar door de introductie van de nieuwe, uitgebreide lijn zijn er nog meer combinaties mogelijk.

In de nieuwe LuxeOil lijn is het EnergyCodeTM Complex verwerkt. Dit zorgt voor een perfecte balans van de vier sleutelingrediënten: natuurlijke lipiden, cafeïne, histidine en vitamine B3-amide, zodat elk daarvan het haar individueel versterkt en beschermt in combinatie met de oliën in de LuxeOil lijn. Voor intensief gevoed en verrijkt haar en een zeer luxueuze beleving.
Hoog presterende lipiden en vetzuren dringen diep in het haar om te versterken en vitaliseren en de haarstructuur op de lange termijn te verbeteren. Na vijf weken regelmatig gebruik* voelt het haar tot wel drie jaar jonger aan.