Ik doe graag net iets meer, iets extra’s: ik laat
graag de mooiste versie van uzelf zien.

Eliane

Kapper Amsterdam 2020 Eliane dos Santos Topstylist Hair Stylist LysandroCicilia hairstyles Portraits Keratine

Eliane is één van onze top stylisten en onze Keratine-expert. Zij is geboren in Rio de Janeiro waar zij ook haar opleidingen voor haarstylist heeft gevolgd. Na een aantal jaren in Rio gewerkt te hebben, is zij naar de VS verhuisd waar zij vijf jaar in een top-salon in Cape Cod bij Boston gewerkt heeft. Inmiddels woont Eliane al weer enkele jaren in Nederland en spreekt zij zeer goed Nederlands. Zij leert ons team veel, zo heeft ze ons opgeleid in de traditionele Braziliaanse manier van Keratinebehandeling. Daarnaast weet zij als geen ander de juiste haarkleur op haar klanten af te stemmen: ze mag dan ook oprecht als dé kleurspecialist en keratine specialist gezien worden.

“Eliane is een topkapper met oog voor detail en voor jou. Zij is zeer goed in het kleuren en in styling, je gaat altijd blij naar huis. Een echte aanrader!”

Renée

treatwell.nl

“Eliane heeft mijn haar prachtig geknipt en lang gehouden. ook de kleur van mijn haar is prachtig geworden. ik ga zeker weer terug…”

Beyhan

wiewathaar.nl

“Ik liep langs de salon en ging naar binnen.  Ik ben door een Braziliaanse dame uitstekend geholpen! Nooit zo goed gefohnd…  (ze heet Eliane)”

Nora

google.com