“Classic and chic; pure and natural.
That’s what it all comes down to for me
when it comes to hair styling.”

Francesca

Francesca is een nieuw fris gezicht in onze kapsalon. Met haar enthousiasme en jarenlange ervaring heeft zij zich binnen en buiten Nederland bewezen als top en kleurspecialist Amsterdam: “Mijn voorkeur gaat uit naar puur en natuurlijk als het op haar styling aankomt. Qua techniek altijd super goed geknipt, maar altijd zo dat je haar er altijd goed uit zien: niet alleen als je de salon verlaat.”

Francesca:

“Hair needs to look great every day:
not just when leaving the salon.”

Ik begin met het bestuderen van de persoon, het haar, de vorm van het gezicht maar ook hoe iemand is. Vervolgens laat ik de klant zijn of haar verhaal in alle rust vertellen. Als iemand er niet uitkomt, gaan we gewoon samen op onderzoek. Ik heb een passie voor kleur: dat komt goed uit, want ik hoor vaak dat ik een veeleisende klantenkring heb: gelukkig! Dat ben ik zelf ook…”

“Francesca did an a-ma-zing job with my hair and I couldn’t be any happier! She absolutely nailed my request after really taking the time to understand what I wanted. I would highly recommend if you are looking for a blond hair professional, I know how hard it is to find one. Will be coming back soon!”

Bulle1996

google.com

“Francesca doet al jaren mijn haren en ik reis vanuit Arnhem naar Amsterdam omdat tot nu toe geen kapper zo goed is bevallen. Ik kom heel snel weer terug …”

Shirley

WieWatHaar.nl

“Via een vriendin die eerder bij lysandrocicilia is geweest ben ik ook daar terecht gekomen. ik heb mijn haar laten knippen en kleuren en ik ben heel erg tevreden en kan het dan ook iedereen aanraden. ik ben bij fransesca geweest.”

Pieternel

WieWatHaar.nl

“Had al hele goede reacties gehoord. Was er gisteren voor het eerst. Hele fijne salon en geweldige kapster (Francesca). Naast geweldige was, knip en föhn beurt, ook goed advies. Prijs kwaliteit was boven verwachting. Ik ben snel weer terug om ook te laten kleuren :)”

Tanja

google.com