Klassiek en chique; puur en natuurlijk.
Daar komt het voor mij op aan als het om styling gaat.

Loesje

Kapper Amsterdam 2020 Loesje Walter Topstylist Hair Stylist LysandroCicilia hairstyles Portraits

Loes is al jaren een vertrouwd gezicht in onze kapsalon. Met haar enthousiasme en jarenlange ervaring heeft zij zich bewezen als top stylist en dé kleurspecialist Amsterdam: “Mijn voorkeur gaat uit naar puur en natuurlijk als het op haar styling aankomt. Qua techniek altijd super goed geknipt, maar altijd zo dat je haar er altijd goed uit zien: niet alleen als je de salon verlaat.  Ik begin altijd met het bestuderen van de persoon, het haar, de vorm van het gezicht maar ook hoe iemand is. Vervolgens laat ik de klant zijn of haar verhaal in alle rust vertellen. Als iemand er niet uitkomt, gaan we gewoon samen op onderzoek. Ik heb een passie voor kleur: dat komt goed uit, want ik hoor vaak dat ik een veeleisende klantenkring heb: gelukkig! Dat ben ik zelf namelijk ook…”

“Loesje doet al jaren mijn haren en ik reis vanuit Arnhem naar Amsterdam omdat tot nu toe geen kapper zo goed is bevallen. Ik kom heel snel weer terug …”

Shirley

WieWatHaar.nl

“Via een vriendin die eerder bij lysandrocicilia is geweest ben ik ook daar terecht gekomen. ik heb mijn haar laten knippen en kleuren en ik ben heel erg tevreden en kan het dan ook iedereen aanraden. ik ben bij loesje geweest.”

Pieternel

WieWatHaar.nl

“Ik ga nooit meer ergens anders heen! De beste kappers van Amsterdam. gezellig, klein en ik ben erg goed geholpen door Loesje”

“Anoniem”

WieWatHaar.nl