“Ik hou van mooie mensen….
dus ben ik kapper geworden”

Mike Otten

Mike Otten Kapper Amsterdam LysandroCicilia hairstyles Lysandro Best Hair Salon Centrum goede beste kapper 2023

Mike gaat al 3 decennia mee in de kappersbranche maar heeft in die tijd niets van zijn liefde voor het vak verloren. Integendeel, zijn toewijding lijkt alleen maar verdiept te zijn door de jaren van ervaring en de vele hoofden die hij heeft getransformeerd met zijn bekwame handen. “Ik zie elk hoofd als een canvas, wachtend op een meesterwerk,” zegt Mike, zijn ogen glinsterend van enthousiasme als hij praat over zijn werk.

Mike staat bekend om zijn nauwgezette techniek, die is ontstaan uit een combinatie van natuurlijk talent, continue training en vele jaren van perfectionering. Elke knipbeurt is een zorgvuldig uitgevoerde symfonie van schaar, kam en creatieve visie. Zijn vaste hand en onfeilbare oog voor detail hebben hem een reputatie bezorgd als een van de beste kappers in de stad, zo niet het land. “Het draait allemaal om precisie,” zegt Mike. “Eén millimeter kan het verschil maken tussen goed en geweldig.”

Mike:

“Het draait allemaal om precisie, één milimeter kan het verschil zijn tussen goed en perfect.”

Ondanks zijn succes blijft Mike bescheiden en gefocust op zijn ware passie: het transformeren van haar. Hij is een groot voorstander van het idee dat een goede kapper iemand kan helpen zich zelfverzekerder en mooier te voelen. “Het mooiste aan dit vak is de glimlach die je op iemands gezicht tovert als ze voor het eerst in de spiegel kijken na een knipbeurt. Dat moment… dat is waarom ik dit doe,” zegt Mike met een warme glimlach. Met deze toewijding en liefde voor zijn vak, is het geen wonder dat Mike in Amsterdam en ver daarbuiten bekend staat als een ware meester in zijn vak.

“First time visit here but i was very pleased with the service. Mike was very kind and very good at his job! My hair looks a lot better now, he honored my wishes but also gave really good suggestions!”

Leo

google.com

“First time at this salon and I had a positive experience. Mike took good care of my hair — from cut to color. Nice salon, friendly environment so I’m definitely becoming a returning customer.”

Victoria P.

google.com

“Have been here a few time and I always love my visits here. Not only are the stylists really excellent but they are so friendly and courteous. Always walk out there very happy with my hair!”

Nicolette B

google.com

“Zeer tevreden ! Professionals op top niveau. Ben door mike geknipt . M’n nieuwe adres in Amsterdam. ”

Jordi W

google.com