Testimonials LysandroCicilia hairstyles

De kapsalon en Kapper van Amsterdam

Super fijne kapper

★★★★★
5 5 1
Echt een superfijne kapper. Spreken zo'n beetje alle talen en knippen zeer professioneel. Ook de salon is erg mooi en chique. Aanrader!

Leuke kapper!

★★★★☆
4 5 1
Leuke kapper!

Mijn haar zit weer goed!

★★★★★
5 5 1
Sinds Loes mijn haar knipt zit het meteen weer goed na een bezoek aan de kapper. Ze snapt wat ik wil en is ook nog eens ontzettend gezellig!

Elke keer weer blij

★★★★★
5 5 1
Sinds Loes mijn haar knipt en verft wil ik nooit meer anders. Elke keer ben ik weer zo ontzettend blij met het resultaat! Loes is met name heel goed in natuurlijke high-lights!

Professioneel en aardig

★★★★★
5 5 1
Ben je op zoek naar een aardige, maar vooral professionele kapper, dan ben je bij hier aan het juiste adres. Ik rijd er speciaal naar toe vanuit Brabant, is echt de moeite waard. Hij bekijkt je haar eerst zorgvuldig en overlegt dan met jou wat er zou moeten gebeuren of welke kleur je het best zou kunnen nemen. En neem zijn advies gewoon aan, want hij heeft altijd gelijk. Het is echt een topper op het gebied van haar. Je wordt als een koningin behandeld en je gaat als een koningin naar buiten. Je voelt je na zijn behandeling vrouwelijker dan ooit!

Topkapper in Amsterdam

★★★★★
5 5 1
Na heel veel uitproberen en vooral slechte ervaringen te hebben opgedaan in kappersland ben ik via deze site bij kapper Lysandro terecht gekomen…. en wat een verademing! Voor een volgende knipbeurt ga ik zeker terug naar Kapper Amsterdam LysandroCicilia hairstyles.

Master kapper!

★★★★★
5 5 1
Mijn ontdekking dit jaar! Deze salon zit hier al een paar jaar: prachtige locatie, mooie salon en super vriendelijke kapper. Maar vooral: mijn haar heeft nog nooit zo goed gezeten. Lysandro is een master met de schaar.”

Stuur uw eigen beoordeling!

Als u persoonlijke ervaring heeft met LysandroCicilia hairstyles of ook vindt dat dit de beste kapper van Amsterdam is, dan kunt u dat zelf hier delen!

De beoordeling zal eerst door ons goedgekeurd moeten worden voordat die getoond wordt.

Naam
E-mail
Testimonial Titel
Beoordeling
Testimonial tekst

NB. Minder positieve beoordelingen plaatsen wij indien die gebaseerd zijn op een echte ervaring en niet uit de tweede hand. Opbouwende kritiek nemen wij serieus en ter harte en moedigen wij aan.