• Wella System Professional Amsterdam Kapper 2018

Wella’s System Professional

Heb jij al je ENERGY CODE ? 

Wella is één van de oudste haarverzorgingslijnen in de wereld. En nu hebben de makers van Wella System Professional geïntroduceerd. Lysandro is een brandambassador. Tijd om dieper te duiken in Wella, System Professional en de wetenschap achter mooi en gezond haar.

System Professional
De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1880, toen de Duitse kapper Franz Ströher een eigen zaak begon. In 1904 opende hij een fabriek waar onder andere krultangen werden gemaakt om golven (“Welle” in het Duits) in het haar te maken. De rest is geschiedenis. Het huidige Wella is nu een wereldmerk en vorig jaar is System Professional gelanceerd. System Professional is het als eerste merk gelukt om een productlijn te ontwikkelen die écht op de individuele haarbehoeften inspeelt. Door kennis en toewijding te combineren met wetenschap, zorgt het merk voor een ware revolutie binnen de industrie. Een ding staat daarbij centraal. Het besef dat het haar een levend onderdeel is van de mens, die niet minder uniek is dan je vingerafdruk.

Revolutie
In 1974 zorgde moederbedrijf Wella voor een revolutie door haarverzorgingsproducten te ontwikkelen die daadwerkelijk zorgen voor een transformatie in het haar. Door eerst een individuele diagnose te stellen van het haar, kan System Professional een specifieke combinatie verzorgingsproducten samenstellen. Deze producten zijn uitermate geschikt is voor thuisgebruik. Allemaal zijn ze gericht op de individuele behoeften van het haar, zodat de schoonheid ervan verbeterd wordt. Je haar straalt als nooit tevoren!

Individueel
In de afgelopen 40 jaar is het Wella gelukt om een persoonlijke ‘haarmap’ te maken voor het individu. Op basis hiervan wordt geanalyseerd hoe elastisch, gezond en vitaal het haar is. Dit is allemaal afhankelijk van de hoeveelheid lipide in je haar. Dit stofje zorgt ervoor dat het energieniveau van je het wordt verbeterd. Het zorgt er voor dat de schubbenlaag integer en flexibel is.

“In onze salon kunnen wij door middel van een scan nu uit meer dan 147 miljoen verzorgingscombinaties precies de juiste en unieke verzorging voor iedere klant selecteren. De basis van mooi en gezond haar” – Lysandro

System Professional: Favorieten van LysandroCicilia hairstyles
Een favoriet product kiezen uit de lijnen van System Professional is eigenlijk niet mogelijk. Het is namelijk compleet afhankelijk van je haartype welke producten je nodig hebt. Hier kom je achter door de individuele haaranalyse te doen op de website van System Professional. De systemen van System Professional zijn wél onderverdeeld in drie pijlers. De Derma producten zorgen voor een gezonde hoofdhuid. Fibra producten zorgen ervoor dat je haarvezels gereconstrueerd worden. Forma producten zorgen ervoor dat het haar optimaal is qua vorm, textuur en vochtigheidsgraad. Op deze manier zorgen ze ervoor dat je haar z’n optimale haarenergie bereikt.