Keratine en stijl haar.

Je hebt al stijl haar, dus waarom een Keratine behandeling?

Keratine behandeling met stijl haar

hoe moet ik mijn haar wassen

Je haar is misschien al stijl, maar zeg eens eerlijk: hoeveel tijd ben je iedere dag kwijt om je haar te stylen? Gebruik je (bijna) iedere dag de föhn of stijltang? Hoe ziet je haar er uit? Is het frizzy, statisch, pluizig en voelt het droog aan? Dat is het gevolg van stylen en invloeden van buitenaf. Chloor, zon, zout en andere invloeden van buitenaf kunnen je haar negatief beïnvloeden. Maar ook voor jou kan een Brazilian Keratin treatment een enorme oppepper voor je haar zijn: maandenlang. Leet hier meer over hoe je je haar kunt laten glanzen, zijdezacht haar maandenlang.

Stijl haar: waarom toch een Keratine behandeling?

Een keratine behandeling is een behandeling die gericht is op het voeden en herstellen van het haar dat door ouderdom van het haar aan keratine verloren heeft. De behandeling zorgt er voor dat beschadigd, futloos en pluizend haar direct herstelt en omzet naar gezond, glad en glanzend haar. Keratine is een eiwit dat voorkomt in het menselijk lichaam, bijvoorbeeld in de huid, nagels en haren. In feite is het dus een lichaamseigen stof, waardoor een keratine behandeling in principe geen chemische behandeling is (hoewel er producten gebruikt worden waarin wel allerlei chemicaliën zijn verwerkt). Tijdens een behandeling brengt de stylist de keratine op je haar aan, waarna tijdens de behandeling in de salon de keratine diep doordringt in het haar. Het eiwit van de Keratine herstelt en voedt je haar van binnenuit. Je haar wordt zijdezacht en valt prachtig in model met veel minder moeite en veel minder styling.

veelgestelde vragen keratine behandeling amsterdam goede kapper FAQ veel gestelde

Keratine voor allerlei typen haar.

Stijl haar of krullend, donker, blond of zwart haar: de vorm en kleur maakt niet uit. Formaldehyde vrije Keratine behandelingen zijn eigenlijk alleen minder geschikt voor black hair. Ook al heb je stijl haar en overweeg je een Keratine behandelign: spreek eerst met je haarstylist. Is Keratine de beste behandeling voor jouw? Het is duur, en misschien zijn er andere oplossingen mogelijk: soms met keratine, soms met andere oplossingen. Over het algemeen biedt Keratine de oplossing voor alle type beschadigd haar (o.a. vet, kroezig, onhandelbaar, ongezond, dof en beschadigd haar) en voor alle type chemisch behandeld haar (o.a. geblondeerd, gehighlight, gekleurd, gepermanent en gerelaxt/gestraight).

Doordat bij keratine haarbehandelingen lichaamseigen proteïne wordt gebruikt, is het een behandeling mogelijk voor elk haartype. Het is daarbij bij uitstek geschikt voor het behandelen van:

– Pluizig haar
– Haar beschadigd door zon, zee en chloorwater
– Weerbarstig haar
– Geverfd haar
– Gepermanent haar
– Gestraightened haar

verzorging van je haar

Dit vind je misschien ook leuk:

Keratine behandeling voor en na foto goede salon amsterdam LysandroCiclia hairstyles
Welke resultaten na een Keratine behandeling?

Alles over het eindresultaat.

keratine behandeling stap voor stap uitgelegd - alles over de behandeling in de salon LysandroCicilia hairstyles goede kapper
Keratine behandeling stap-voor-stap

Uitleg over de behandeling.

Keratine Veelgestelde Vragen Behandeling Amsterdam Kapper 2017 LysandroCicilia hairstyles
Veelgestelde vragen over Keratine behandeling

Alle antwoorden op al je vragen.