Supersnel feestkapsel voor lang haar – mooi met de feestdagen

Heb je lang haar en geen idee wat je met je haar moet voor de feestdagen? Kerst-stress omdat je geen inspiratie hebt voor een feestelijk kapsel?  Dit is waarschijnlijk de makkelijkste truc voor een supersnelle en feestelijke haarstijl: binnen een paar minuten! Wikkel je staart met wat je maar kunt vinden: een leren band, een ketting, een stijlvolle (fluwelen) sjaal. Succes gegarandeerd, en je bent zo klaar!

Supersnel Feestkapsel: gebruik een lint

De ‘Dutch braid’  (hollandse vlecht) of een franse vlecht wordt echt niet meer alleen door kinderen gedragen. Het is te zien op veel catwalks en echt niet alleen modellenhaar is geschikt voor een mooie vlecht. Maak de vlecht feestelijk door er een lint doorheen te vlechten, of een mooie kralenketting. De vlecht kan je leuk ook opleuken met verschillende andere accessoires zo heb je leuke bloemen, bandjes, klemmetjes.

Vlecht op verschillende manieren

De Franse vlecht kan je ook op verschillende manieren maken je kan zelf kiezen of je dikke of dunnen haarstrengen pakt om mee in te vlechten. De Franse invlecht is een van de makkelijkste vlechten waar je veel combinaties mee kan maken voor deze vlecht gebruik je de bovenhandse vlecht techniek.

Wil jij een beetje hulp bij deze feestlook?

Of advies over andere feestkapsels? Boek je afspraak of een gratis adviesconsult bij misschien wel de beste kapper Amsterdam.  Klik op de button hieronder en maak die afspraak, of vraag een vrijblijvend haarconsult aan van 15 minuten.

Alles over de laatste haartrends: