Keratine behandeling ervaringen

Keratine behandeling.
Welke resultaten mag je verwachten?

Een keratine behandeling moet je niet vergelijken met een straightener product. Het zorgt dus niet voor super steil haar. Ook is het niet geschikt voor alle haartypen. Het maakt je haar wel een heel stuk steiler: tot wel 80% minder krul. Hoe steil precies hangt af van je type haar en de conditie er van. Heb je bijvoorbeeld van nature een beetje slag, dan hoef je na een keratine behandeling na het drogen van je haar verder niets meet te doen: het zal steil zijn.

keratine behandeling ervaringen

Maar heb je veel krullen, dan heb je na het wassen wel iets krul terug. Je zult nog altijd moeten steilföhnen of de stijltang moeten gebruiken. Maar in slechts een fractie van de tijd: 80% minder krul is dus ongeveer 80% minder tijd! Je haar zit na het steilen weer dagenlang goed: tot de volgende was beurt. Ook als het buiten regent: je zult niet meer tussendoor opnieuw moeten stylen. Lees hieronder verder over keratine behandeling ervaringen.

‘Je zal het altijd nog moeten stylen. Je haar is nu wel veel
handelbaarder geworden, dus makkelijker te stylen.’

Prachtige glans, geen frizz en heel makkelijk te stylen.

Tot wel 5 maanden lang zal je haar stevig en glad aanvoelen. Je kunt je handen erdoorheen halen zonder dat het in een pluizige klit blijf hangen. Geen frizz te bekennen. Je bent ‘s ochtends veel minder tijd kwijt om prachtig haar te hebben.

Eén ding moet je wel weten: Keratine maakt je haar prachtig glanzend, maar denk niet dat als het er eenmaal inzit, je niets meer aan je haar hoeft te doen. Je zal het altijd nog moeten stylen. Je haar is nu alleen een heel stuk handelbaarder geworden, dus veel makkelijker te stylen en dat is vooral voor mensen met pluizig, gespleten haar heel veel waard. Van de één op de andere dag is je haar prachtig glanzend en handelbaar, maandenlang.

keratine ervaringen behandeling voor en na resultaten LysandroCiclia hairstyles amsterdam centrum

Keratine behandeling ervaringen van klanten

Natuurlijk is het belangrijk dat je goed oriënteert voordat je de kostbare keratine behandeling laat uitvoeren.  Ga zeker ook af op ervaringen van anderen. In onze salon – LysandroCicilia hairstyles – hebben heel veel gelukkige Keratine klanten.  Eén van hen is Zeycan, zij heeft een goed verslag geschreven van haar eerste Keratine behandeling.

Keratine behandeling ervaringen

Dit vind je misschien ook leuk:

Keratine Behandeling Amsterdam stap 3 aanbrengen keratine salon Lysandrocicilia
Verschillende soorten Keratine behandelingen.

Geplaatst op 18 september 2016

keratine behandeling stap voor stap uitgelegd - alles over de behandeling in de salon LysandroCicilia hairstyles goede kapper
De keratinebehandeling stap-voor-stap

Geplaatst op 2 september 2016

Keratine Veelgestelde Vragen Behandeling Amsterdam Kapper 2017 LysandroCicilia hairstyles