Als kind al had ik oog voor mooie dingen. Geweldig dat ik dat gevoel nu iedere dag kan inzetten voor mijn klanten.

Lysandro Cicilia

Kapper Amsterdam 2020 Lysandro Cicilia owner eigenaar top stylist LysandroCicilia hairstyles Portraits

Lysandro is geboren en getogen in Curaçao – de voormalige Nederlandse Antillen. Als twintiger is hij naar Nederland gekomen met maar één doel: de beste kapper worden. Inmiddels rekenen zijn vele klanten hem tot misschien wel de beste kapper van Amsterdam. Zijn salon aan de Reguliersgracht is hij in 2010 begonnen.  Binnen een paar jaar heeft hij een volwaardig team van topstylisten om zich heen verzameld.

Lysandro

“Ik zorg er voor dat iedere klant zich thuis voelt in mijn salon: we besteden heel veel aandacht en tijd aan advies.”

Lysandro kwam na zijn opleiding in dienst bij één van de beste kappers van Amsterdam: Nico van de befaamde salon Headline. In enkele jaren specialiseerde hij zich als daar als top stylist en kleurspecialist Amsterdam. Gedurende twee jaar heeft hij zijn horizon als haar-stylist verbreed door als zelfstandig colorist en stylist te werken in het vijf-sterren Ritz-Carlton van Barcelona in Spanje: Hotel Arts.

Regelmatige bijscholing en het bezoeken van haarshows in binnen- en buitenland geeft Lysandro en zijn team steeds niuewe motivatie. Bovendien helpt het nieuwe technieken te ontdekken om u nog beter van dienst te zijn.

Lees hier een interview met Lysandro op over “wereldkappers”.

“Voor mij was Lysandro de beste ervaring die ik in Amsterdam heb ontdekt. Ik was al een jaar opzoek geweest naar een goede kapper  die me begrijpt en die doet wat ik wil.

Caro

wiewathaar.nl

“Ik ben al bij veel kappers geweest in Amsterdam maar bij Lysandro merk je direct dat je met een kapper met deskundigheid en vooral gevoel voor haar en stijl te maken hebt. Het klopt gewoon! Dank je wel, Lysandro!”

Anoniem

treatwell.nl

“Ik kom al jaren bij Lysandro in Amsterdam en kom er altijd tip top gestyled vandaan. En wat ik nog belangrijker vind, als ik het thuis weer gewassen heb zit het nog steeds goed.”

Krista

facebook.com