“Een klant moet zo de catwalk op kunnen;

het plaatje moet compleet zijn!”

Lita

Kapper Amsterdam 2020 Lita Hair Stylist LysandroCicilia hairstyles Portraits

Lita is waarschijnlijk onze meest veelzijdige top-stylist en kleurspecialist. Met jarenlange ervaring als top stylist is zij nog altijd heel leergierig en dat ze ‘on-top-of’ de laatste haartrends is.  In haar werk kun je ook goed zien dat ze houdt van de balans tussen creatie en klant.  Lita werkt altijd samen met de klant in de stoel. “Ik kijk heel goed naar de huidskleur, kledingstijl en make-up, daar stem ik mijn advies als kleurspecialist op af.

Lita:

“Een klant moet zo de catwalk op kunnen, het plaatje moet compleet zijn!”

Ik hou van trendkleuren, want een wereld zonder kleur zou maar saai zijn” vertelt Lita vanachter de stoel, “maar ook met natuurlijke kleuren haal ik altijd prachtige resultaten.” Voor Lita gaat het niet om een “kapsel” maar om de persoon en haar, of zijn haar. “In onze salon komen heel veel veeleisende klanten. Dat daagt me iedere dag uit: de juiste stijl, de beste producten, blije klanten die bij wijze van spreken zo de catwalk op kunnen”.

“Super prettig en relaxed geknipt, gekleurd en begrepen door Lita. Resultaat is heel erg naar mijn zin! Mooie zaak op prachtige plek!”

Brigitte

google.com

“Lita denkt zeer goed mee en ik ben meer dan tevreden.”

Ricer

google.com

“Ben daar voor het eerst geweest , wat een ervaring heb ik daar opgedaan. Lita was mijn kapster wat een top styliste ,wat een tovenares ,wat een eind resultaat ,voor mij geen ander meer.”

Corry

google.com